![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFHV4Y9bZCpYi3R_e7ZtK3QoTR_9zBE_DjwPvsPhkkFy0LnCuap01nonsBBa_ImL9O9JMTRcU_AucdoFQVrV51I6EXrZhOUuXFWH-e1ADIX7VGwilUGwtL6hAI1N9ALPYkDXDgd3TxyhaU/s400/Screenshot_39.png)
INGRéDIéNTS
- 1 can of Général Mills® Pillsbury Créscénts®
- ¼ cup Mozzarélla chéésé
- ½ tsp of Italian Séason
- Handful of parmésan chéésé
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 375 dégréés.
- Placé thé créscént rolls out on a pan.
- Don't sépératé. You can préss thé sééms togéthér if you want.
- Spréad out thé mozzarélla chéésé.
- ...........
- ................
full recipe >> eatingonadime.com
0 Response to "15 MINUTES STUFFED CHEESY BREAD"
Posting Komentar