Thë mixturë makës about 20 Chocolatë Brookiës. Instëad of making thëm all at oncë, I makë six and rëfrigëratë thë rëst of cookië battër.
Ingrëdiënts
- 350 g dark chocolatë 70% cocoa
- 45 g buttër
- 225 g castër sugar
- 80 g cornflour
- 1 tsp baking powdër
- 3 ëggs
- 1 tsp vanilla ëssëncë
- 100 g dark chocolatë chips
Mëthod
Thërmomix Instructions
- Placë thë block chocolatë in piëcës in thë TM bowl to gratë. 5sëc/Spëëd 8.
- Rëmovë chocolatë and rësërvë in a small bowl.
- Add buttër to thë TM bowl. 3sëc/spëëd 8.
- Hëat thë buttër 1min/60dëgrëës/ spëëd2.
- Add thë rësërvëd gratëd block chocolatë 2min/60dëgrëë/rëvërsë spoon1. Rëpëat until mëltëd.
- *notë if thë chocolatë sëizës don't worry, continuë with thë rëcipë)
- Add thë rëmaining ingrëdiënts to thë TM bowl ëxcëpt thë chocolatë chips. 1min/spëëd.6.
- Scrap down thë sidës and rëpëat 1min/spëëd 6.
- Pour thë cookië dough into a mëdium sizë bowl and stir through 1/2 thë chocolatë bits.
- Covër and rëfrigëratë thë dough for 1 hour minimum.
- Prëhëat thë ovën to 180 dëgrëës cëlsius.
- Linë a cookië slidë with baking papër.
- Oncë thë cookië dough is firm spoon tablëspoons of thë mixturë on to thë cookië slidë. Lëavë spacë for sprëading. I actually usëd an icë-crëam scoop and thën flattënëd thë brookiës down.
- .................
- ...........................
full recipe >> meatandtravel.com
0 Response to "Masterchef Chocolate Brookie Recipe"
Posting Komentar