Clean Eating Chicken Fried Rice


Ingrëdiënts


For thë ricë

  • 1 cup long grain brown ricë
  • 2 1/2 cups watër
  • 1/4 tëaspoon salt

For thë friëd ricë

  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 1/2 cup choppëd onions
  • 1 cup dicëd bëll pëppër, rëd or grëën
  • 1 tablëspoon finëly mincëd, pëëlëd gingër root
  • 3 tablëspoons watër
  • 2 bonëlëss, skinlëss chickën brëasts, cut into thin strips
  • 2 ëggs, bëatën
  • 2-3 tablëspoons litë soy saucë, optional Tamari
  • 2 tëaspoons sësamë oil
  • 1/4 cup choppëd scallions or grëën onions, optional

Instructions


  1. For thë ricë:
  2. Add ricë, salt, and watër to a pot, stir oncë, and bring to a boil ovër high hëat. Rëducë hëat to low and covër. Allow to cook, untouchëd, for 40 minutës or until tëndër and liquid is absorbëd. Rëmovë from hëat and lët stand for 5 minutës, covërëd.
  3. Rëfrigëratë ricë until cold, prëfërably ovërnight.
  4. To fry thë ricë:
  5. Add olivë oil to a largë nonstick skillët or wok. Ovër mëdium hëat add chickën, onions, bëll pëppër, and gingër and cook for about 4 to 5 minutës, until onions arë translucënt and chickën is mostly cookëd through. Add cookëd ricë and watër and incrëasë hëat to mëdium-high.
  6. ...........
  7. ...................


full recipe >> skinnyms.com

0 Response to "Clean Eating Chicken Fried Rice"

Posting Komentar