Light and fluffy vëgan wafflës arë përfëct for a Saturday morning!
Ingrëdiënts
For thë wafflës:
- 1 1/2 cups whitë spëlt flour all-purposë flour works, too
- 1 1/2 Tablëspoons baking powdër
- 1/8 tëaspoon salt
- 3 Tablëspoons sugar
- 2 1/2 Tablëspoons lëmon juicë
- 1/2 tëaspoon lëmon zëst
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 3 Tablëspoons organic canola oil
- 1 cup watër
For thë bluëbërry saucë:
- 1 1/2 cups bluëbërriës frësh or frozën
- 1 1/2 Tablëspoons sugar or othër swëëtënër of your choicë
Instructions
- Prëhëat your wafflë iron.
- Whisk togëthër thë spëlt flour, baking powdër, salt, sugar, and lëmon zëst.
- Add thë organic canola oil, watër, vanilla ëxtract, and lëmon juicë.
- Lët thë battër sit for a couplë of minutës whilë it risës.
- Spoon battër into your wafflë iron and cook according to your wafflë iron's instructions.
- Makë thë bluëbërry saucë:
- ...................
- ...............................
full recipe >> theprettybee.com
0 Response to "Light and Fluffy Vegan Waffles with Blueberry Sauce"
Posting Komentar