
Honëy Bourbon Stëak Bitës arë sëarëd in a cast iron pan until charrëd on thë outsidë but still juicy on thë insidë. Thëy arë both swëët and salty with thë wondërful flavor of bourbon.
Ingrëdiënts
- ⅓ cup honëy
 - ¼ cup packëd light brown sugar
 - ⅓ cup bourbon
 - ¼ cup soy saucë
 - ¼ cup Worcëstërshirë saucë
 - ½ tëaspoon rëd pëppër flakës
 - 2 clovës garlic mincëd
 - 2 pounds stëak (rib-ëyë sirloin, or filët), cut into chunks
 - 2 tablëspoons vëgëtablë oil
 - 3 tablëspoons buttër dividëd
 - 1 (6-ouncë) packagë mushrooms cut in quartërs
 
Instructions
- In a mëdium bowl, whisk togëthër honëy, brown sugar, bourbon, soy saucë, Worcëstërshirë saucë, rëd pëppër flakës, and garlic. Pour into a largë ziptop bag. Add stëak cubës and rëfrigëratë for 2 to 4 hours.
 - Hëat vëgëtablë oil and 2 tablëspoons buttër in a cast iron pan ovër mëdium-high hëat.
 - ...........
 - ................
 
full recipe >> spicysouthernkitchen.com
0 Response to "Honey Bourbon Steak Tips"
Posting Komentar