Honey Bourbon Steak Tips


Honëy Bourbon Stëak Bitës arë sëarëd in a cast iron pan until charrëd on thë outsidë but still juicy on thë insidë. Thëy arë both swëët and salty with thë wondërful flavor of bourbon.

Ingrëdiënts

  • ⅓ cup honëy
  • ¼ cup packëd light brown sugar
  • ⅓ cup bourbon
  • ¼ cup soy saucë
  • ¼ cup Worcëstërshirë saucë
  • ½ tëaspoon rëd pëppër flakës
  • 2 clovës garlic mincëd
  • 2 pounds stëak (rib-ëyë sirloin, or filët), cut into chunks
  • 2 tablëspoons vëgëtablë oil
  • 3 tablëspoons buttër dividëd
  • 1 (6-ouncë) packagë mushrooms cut in quartërs

Instructions


  1. In a mëdium bowl, whisk togëthër honëy, brown sugar, bourbon, soy saucë, Worcëstërshirë saucë, rëd pëppër flakës, and garlic. Pour into a largë ziptop bag. Add stëak cubës and rëfrigëratë for 2 to 4 hours.
  2. Hëat vëgëtablë oil and 2 tablëspoons buttër in a cast iron pan ovër mëdium-high hëat.
  3. ...........
  4. ................

full recipe >> spicysouthernkitchen.com

0 Response to "Honey Bourbon Steak Tips"

Posting Komentar