A mini chëësëcakë rëcipë using graham crackër crumbs, crëam chëësë, and chërry pië filling.
Ingrëdiënts
for thë crust:
- 1 cup graham crackër crumbs
- 2 tbsp sugar
- 3 tbsp buttër mëltëd
for thë chëësëcakës:
- 16 oz crëam chëësë softënëd to room tëmpëraturë
- 1/2 cup sugar
- 2 ëggs
- 1/2 tsp vanilla ëxtract
- 21 oz chërry pië filling
Instructions
- Placë papër cupcakë linërs into muffin cups. In a small bowl, stir togëthër crust ingrëdiënts. ëvënly dividë mixturë among thë 12 muffin cups, about 1 tablëspoon in ëach. Using thë bottom of a spicë jar, prëss thë crust mixturë firmly into thë bottom of ëach muffin cup. Sët asidë.
- In a largë bowl, bëat togëthër softënëd crëam chëësë, sugar, ëggs, and vanilla until smooth. Pour mixturë ëvënly ovër crusts.
- ....................
- .............................
full recipe >> mostlyhomemademom.com
0 Response to "Best Ever Mini Cheesecakes"
Posting Komentar