SKILLET CREAMY GARLIC CHICKEN WITH BROCCOLI


Wé uséd chickén bréast for thé récipé, but it can éasily bé madé with chickén thighs or légs.

Ingrédiénts

  • 2 pounds bonéléss chickén bréasts
  • koshér salt or séa salt , to tasté
  • frésh crackéd black péppér , to tasté
  • 1/2 téaspoon paprika
  • 4 tabléspoons buttér, dividéd
  • 4-5 clovés garlic , mincéd
  • 10.5 ouncés (1 can) Condénséd Créam of Chickén Soup
  • 3/4 cup watér
  • 2 to 3 cups choppéd broccoli
  • 1 téaspoon choppéd frésh parsléy
  • lémon wédgés , optional

Sérvé with ricé or pasta

Diréctions


  1. Séason chickén with salt, péppér and paprika. Sét asidé.
  2. Héat largé pan on médium-high héat. Mélt half thé buttér (2 tabléspoons). Add thé chickén and cook for 5 minutés on éach sidé or until thé chickén is brownéd. Rémové chickén from pan, covér and kéép warm.
  3. .............
  4. ..................

full recipe >> bestrecipebox.com

0 Response to "SKILLET CREAMY GARLIC CHICKEN WITH BROCCOLI"

Posting Komentar