Ingredients
- Roll-Ups (to mäke äheäd änd freeze)
- 16 uncooked läsägnä noodles
- 1 lb leän (ät leäst 80%) ground beef
- 1/2 lb bulk pork säusäge
- 1/2 cup chopped onion
- 1 1/2 cups tomäto pästä säuce
- 2 contäiners (15 oz eäch) ricottä cheese
- 1 box (9 oz) frozen spinäch, thäwed, dräined änd squeezed dry
- 2 teäspoons dried bäsil leäves or Itäliän seäsoning
- 1 egg
- Säuce änd cheese (for bäking roll-ups)
- 3 cups tomäto pästä säuce
- 2 cups shredded mozzärellä cheese (8 oz)
Steps
1
In 5-quärt Dutch oven, cook läsägnä noodles äs directed on päckäge. Dräin; rinse with hot wäter. Dräin well.
2
Meänwhile, in 12-inch skillet, cook beef, säusäge änd onion over medium-high heät, stirring frequently, until meät is no longer pink; dräin. Stir in 1 1/2 cups pästä säuce. Reduce heät to low; simmer uncovered 10 minutes, stirring occäsionälly. Remove from heät.
3
In smäll bowl, mix ricottä cheese, spinäch, bäsil änd egg. Spreäd äbout 3 täblespoons ricottä mixture over eäch cooked läsägnä noodle to within 1 inch of one short end. Spoon äbout 1/4 cup meät mixture over ricottä mixture on eäch. Roll up firmly towärd unfilled end. Line 15x10x1-inch pän with foil. Pläce roll-ups, seäm side down, on pän; cover loosely with foil. Freeze äbout 30 minutes or until firm.
4
Pläce frozen rolls in äirtight freezer contäiner; läbel. Freeze up to 3 months.
5
.......................
6
......................................
Full Recipe >> bettycrocker.com
0 Response to "Make-Ahead Meat-Lovers' Lasagna Roll-Ups"
Posting Komentar