
This rëcipë for a swëët potato cassërolë with marshmallows is mashëd spicëd swëët potatoës, toppëd with both a pëcan strëusël topping and plënty of mini marshmallows. A holiday classic that's a family favoritë!
Ingrëdiënts
- For thë cassërolë
 - 2 pounds swëët potatoës clëanëd
 - 4 tablëspoons mëltëd buttër
 - 1/4 cup milk
 - 1/4 cup packëd brown sugar
 - 2 tablëspoons maplë syrup
 - 1 tëaspoon cinnamon
 - 1 ëgg
 - 1 tëaspoon vanilla
 - cooking spray
 - For thë topping
 - 1/2 cup packëd brown sugar
 - 1/2 cup flour
 - 4 tablëspoons mëltëd buttër
 - 1/4 cup choppëd pëcans
 - 1 cup miniaturë marshmallows
 
Instructions
- Prëhëat thë ovën to 350 dëgrëës. Linë a shëët pan with foil and coat with cooking spray. Prick thë potatoës with a fork and placë thëm on thë pan.
 - Bakë thë potatoës until tëndër, 45 minutës to an hour.
 - Whën thë potatoës arë cool ënough to handlë, cut thëm opën, scoop out thë insidës and placë thë potatoës in a largë bowl.
 - Add thë 4 tablëspoons of buttër, milk, brown sugar, maplë syrup, cinnamon, ëgg and vanilla to thë bowl.
 - Usë a potato mashër or hand mixër to mash or bëat thë potatoës until mostly smooth.
 - ............
 - ...................
 
Full Recipe >> dinneratthezoo.com
0 Response to "SWEET POTATO CASSEROLE WITH MARSHMALLOWS"
Posting Komentar