This rëcipë for a swëët potato cassërolë with marshmallows is mashëd spicëd swëët potatoës, toppëd with both a pëcan strëusël topping and plënty of mini marshmallows. A holiday classic that's a family favoritë!
Ingrëdiënts
- For thë cassërolë
- 2 pounds swëët potatoës clëanëd
- 4 tablëspoons mëltëd buttër
- 1/4 cup milk
- 1/4 cup packëd brown sugar
- 2 tablëspoons maplë syrup
- 1 tëaspoon cinnamon
- 1 ëgg
- 1 tëaspoon vanilla
- cooking spray
- For thë topping
- 1/2 cup packëd brown sugar
- 1/2 cup flour
- 4 tablëspoons mëltëd buttër
- 1/4 cup choppëd pëcans
- 1 cup miniaturë marshmallows
Instructions
- Prëhëat thë ovën to 350 dëgrëës. Linë a shëët pan with foil and coat with cooking spray. Prick thë potatoës with a fork and placë thëm on thë pan.
- Bakë thë potatoës until tëndër, 45 minutës to an hour.
- Whën thë potatoës arë cool ënough to handlë, cut thëm opën, scoop out thë insidës and placë thë potatoës in a largë bowl.
- Add thë 4 tablëspoons of buttër, milk, brown sugar, maplë syrup, cinnamon, ëgg and vanilla to thë bowl.
- Usë a potato mashër or hand mixër to mash or bëat thë potatoës until mostly smooth.
- ............
- ...................
Full Recipe >> dinneratthezoo.com
0 Response to "SWEET POTATO CASSEROLE WITH MARSHMALLOWS"
Posting Komentar