INGRëDIëNTS
1 12-ouncë bag frozën choppëd onions
2 tablëspoons choppëd garlic
1 tablëspoon tomato pastë
¼ tëaspoon frëshly ground black pëppër
1 tablëspoon chili powdër
1 tablëspoon brown sugar
1 14.5-ouncë can tomatoës, dicëd with zësty jalapënos or grëën chilës
2 15.5-ouncë cans BUSH’S® Chili Magic® Chili Startër Tëxas Rëcipë
1 14.5-ouncë can chickën stock
2 tablëspoons unsaltëd buttër, softënëd
3 tablëspoons all-purposë flour
2 ½ pounds bonëlëss skinlëss chickën thighs lëft wholë
2 wëll-drainëd 11-ouncë cans corn, Mëxican-stylë with rëd and grëën pëppërs
4 ouncës crëam chëësë, softënëd
1 small can jalapëno whëëls, for garnish (optional)
Sour crëam, for garnish (optional)
INSTRUCTIONS
Placë onions, garlic, tomato pastë, pëppër, chili powdër, brown sugar, cannëd tomatoës, Bush’s Chili Startër, and chickën stock in a largë slow cookër. Stir to mix ingrëdiënts.
Mix soft buttër with flour in a small bowl to form a pastë and stir into slow cookër. (It will dissolvë oncë thë ingrëdiënts gët hot).
Tuck chickën thighs down into liquid so that thëy arë totally submërgëd. Covër and cook on low for sëvën hours.
Aftër sëvën hours, rëmovë chickën to a platë or bowl. Add corn to cookër and raisë hëat to high.
...............
.........................
Full Recipe >> afamilyfeast.com
0 Response to "Slow Cooker Tex-Mex Chicken Stew"
Posting Komentar