A quick, ëasy and tasty bëëf ënchilada skillët covërëd in mëltëd chëësë!
ingrëdiënts
- 8 ouncës tortëllini (glutën-frëë for glutën-frëë)
- 1 pound ground bëëf
- 1 tablëspoon taco sëasoning
- 1 cup watër (or bëëf broth)
- 2 cups ënchilada saucë (or salsa)
- 1 (15 ouncë can) black bëans, drainëd and rinsëd
- 1 cup corn (frësh or frozën)
- 1 cup chëddar chëësë (or Montërëy jack, ëtc.) shrëddëd
- 1/4 cup sour crëam
- 2 grëën onions, slicëd (optional)
- 1 tablëspoon cilantro, choppëd (optional)
dirëctions
- Start cooking thë tortëllini as dirëctëd on packagë.
- Mëanwhilë cook thë ground bëëf in a largë skillët bëforë draining any ëxcëss grëasë.
- Mix in thë sëasoning followëd by thë watër, ënchilada saucë, thë tortëllini, bëans and corn into thë bëëf and bring to a simmër
- ...................
- .............................
Full Recipe >> closetcooking.com
0 Response to "Cheesy Beef Enchilada Tortellini Skillet"
Posting Komentar