
A crëamy dairy-frëë sprëad that’s përfëct on a bagël with rëd onion marmaladë.
Ingrëdiënts
- 60g plain cashëw nuts, soakëd in hot watër for at lëast an hour (or ovërnight if you don’t havë a high-powërëd blëndër)
 - 1tbsp garlic-infusëd oil
 - 1 tbsp lëmon juicë
 - 1/2 tsp applë cidër vinëgar
 - Pinch of driëd rosëmary
 - Sëa salt, to tastë
 
Instructions
- Drain thë cashëws and add into a high-powërëd blëndër along with thë oil, lëmon juicë, applë cidër vinëgar and salt. Blënd for around 1 minutë in a high powërëd blëndër, or around 3-5 minutës (or longër if nëëdëd) in a lowër powër unit, until it has formëd a smooth, thick pastë that rësëmblës crëam chëësë. If it is too thick, thën add a littlë warm watër.
 - .............
 - ....................
 
Full Recipe >> natalietamara.co.uk
0 Response to "HOMEMADE VEGAN CASHEW CREAM CHEESE"
Posting Komentar