A crëamy dairy-frëë sprëad that’s përfëct on a bagël with rëd onion marmaladë.
Ingrëdiënts
- 60g plain cashëw nuts, soakëd in hot watër for at lëast an hour (or ovërnight if you don’t havë a high-powërëd blëndër)
- 1tbsp garlic-infusëd oil
- 1 tbsp lëmon juicë
- 1/2 tsp applë cidër vinëgar
- Pinch of driëd rosëmary
- Sëa salt, to tastë
Instructions
- Drain thë cashëws and add into a high-powërëd blëndër along with thë oil, lëmon juicë, applë cidër vinëgar and salt. Blënd for around 1 minutë in a high powërëd blëndër, or around 3-5 minutës (or longër if nëëdëd) in a lowër powër unit, until it has formëd a smooth, thick pastë that rësëmblës crëam chëësë. If it is too thick, thën add a littlë warm watër.
- .............
- ....................
Full Recipe >> natalietamara.co.uk
0 Response to "HOMEMADE VEGAN CASHEW CREAM CHEESE"
Posting Komentar