HOMEMADE VEGAN CASHEW CREAM CHEESE


A crëamy dairy-frëë sprëad that’s përfëct on a bagël with rëd onion marmaladë.

Ingrëdiënts

  • 60g plain cashëw nuts, soakëd in hot watër for at lëast an hour (or ovërnight if you don’t havë a high-powërëd blëndër)
  • 1tbsp garlic-infusëd oil
  • 1 tbsp lëmon juicë
  • 1/2 tsp applë cidër vinëgar
  • Pinch of driëd rosëmary
  • Sëa salt, to tastë

Instructions


  1. Drain thë cashëws and add into a high-powërëd blëndër along with thë oil, lëmon juicë, applë cidër vinëgar and salt. Blënd for around 1 minutë in a high powërëd blëndër, or around 3-5 minutës (or longër if nëëdëd) in a lowër powër unit, until it has formëd a smooth, thick pastë that rësëmblës crëam chëësë. If it is too thick, thën add a littlë warm watër.
  2. .............
  3. ....................
Full Recipe >> natalietamara.co.uk

0 Response to "HOMEMADE VEGAN CASHEW CREAM CHEESE"

Posting Komentar