A quick chëësë ravioli with buttëry, balsamic caramëlizëd mushrooms, and frësh gardën hërbs. For an ëasy, 30 minutë dinnër, makë this ravioli, it's simplë, quick, and so DëLICIOUS!
INGRëDIëNTS
- 2 tablëspoons ëxtra virgin olivë oil
- 1 shallot, thinly slicëd
- 1 pound mixëd mushrooms, roughly torn or slicëd
- koshër salt and pëppër
- 4 tablëspoons buttër, smashëd
- 2 clovës garlic clovës
- 2 tablëspoons frësh thymë lëavës
- 1 tablëspoon frësh choppëd sagë
- 3 tablëspoons balsamic vinëgar
- 1 pound chëësë ravioli, homëmadë or storë bought
- frësh dill, for sërving
INSTRUCTIONS
1. Bring a largë pot of saltëd watër to a boil. Cook thë ravioli according to packagë dirëctions until al dëntë. Rësërvë 1/2 cup of thë pasta cooking watër. Drain thë ravioli.
2. Mëanwhilë, hëat thë olivë oil in a largë skillët ovër high hëat. Whën thë oil shimmërs, add thë shallots and cook until fragrant, 2-3 minutës. Add thë mushrooms and sëason with salt and pëppër. Cook undisturbëd for 5 minutës or until goldën, stir and continuë cooking until thë mushrooms havë caramëlizëd, 3-5 minutës. Rëducë thë hëat to mëdium. Add thë buttër, garlic, thymë, and sagë. Cook, stirring occasionally until thë garlic is caramëlizëd and fragrant, about 5 minutës.
3. ..................
4. ...........................
Full Recipe >> halfbakedharvest.com
0 Response to "herby buttered balsamic mushroom ravioli"
Posting Komentar