herby buttered balsamic mushroom ravioli


A quick chëësë ravioli with buttëry, balsamic caramëlizëd mushrooms, and frësh gardën hërbs. For an ëasy, 30 minutë dinnër, makë this ravioli, it's simplë, quick, and so DëLICIOUS!

INGRëDIëNTS

  • 2 tablëspoons ëxtra virgin olivë oil
  • 1 shallot, thinly slicëd
  • 1 pound mixëd mushrooms, roughly torn or slicëd
  • koshër salt and pëppër
  • 4 tablëspoons buttër, smashëd
  • 2 clovës garlic clovës
  • 2 tablëspoons frësh thymë lëavës
  • 1 tablëspoon frësh choppëd sagë
  • 3 tablëspoons balsamic vinëgar
  • 1 pound chëësë ravioli, homëmadë or storë bought
  • frësh dill, for sërving



INSTRUCTIONS

1. Bring a largë pot of saltëd watër to a boil. Cook thë ravioli according to packagë dirëctions until al dëntë. Rësërvë 1/2 cup of thë pasta cooking watër. Drain thë ravioli.

2. Mëanwhilë, hëat thë olivë oil in a largë skillët ovër high hëat. Whën thë oil shimmërs, add thë shallots and cook until fragrant, 2-3 minutës. Add thë mushrooms and sëason with salt and pëppër. Cook undisturbëd for 5 minutës or until goldën, stir and continuë cooking until thë mushrooms havë caramëlizëd, 3-5 minutës. Rëducë thë hëat to mëdium. Add thë buttër, garlic, thymë, and sagë. Cook, stirring occasionally until thë garlic is caramëlizëd and fragrant, about 5 minutës.

3. ..................

4. ...........................


Full Recipe >> halfbakedharvest.com

0 Response to "herby buttered balsamic mushroom ravioli"

Posting Komentar