LOW CARB BACON CHEESEBURGER CASSEROLE


This low carb chëësëburgër cassërolë is a family and rëadër favoritë. I'vë hëard nothing but good rëviëws from ëvëryonë who's triëd this simplë rëcipë. I think you'll lovë it, too!

INGRëDIëNTS

  • 1/2 pound bacon
  • 1 pound ground bëëf
  • 1/2 swëët onion
  • 1 clovë garlic
  • 4 tablëspoons crëam chëësë
  • 2 tablëspoons rëducëd sugar këtchup
  • 1 tablëspoon yëllow mustard
  • 1 tablëspoon Worcëstërshirë saucë
  • 1 tëaspoon sëasonëd salt
  • 4 largë ëggs
  • 1/4 cup hëavy crëam
  • 1 tëaspoon ground pëppër
  • 1 tëaspoon hot saucë
  • 8 ouncës gratëd chëddar
  • 1 tëaspoon frësh dill

INSTRUCTIONS

  1. Dicë thë bacon into small piëcës and placë in a largë skillët ovër mëdium hëat. Cook, stirring oftën, until crisp. Rëmovë bacon from pan and sët asidë. Drain grëasë from pan.
  2. Add thë ground bëëf to thë skillët and cook until brownëd, crumbling as it cooks. Drain fat.
  3. Add thë onion and garlic to thë skillët with thë bëëf and cook until translucënt, about 5 minutës.
  4. Add thë crëam chëësë, këtchup, mustard, Worcëstërshirë saucë, and sëasonëd salt to thë skillët and cook ovër low hëat, stirring constantly, until combinëd.
  5. Sprëad thë bëëf mixturë into a grëasëd 8x8 baking dish. Top with thë cookëd bacon.
  6. ................
  7. ..........................

Full Recipe >> bunsinmyoven.com

0 Response to "LOW CARB BACON CHEESEBURGER CASSEROLE"

Posting Komentar