This low carb chëësëburgër cassërolë is a family and rëadër favoritë. I'vë hëard nothing but good rëviëws from ëvëryonë who's triëd this simplë rëcipë. I think you'll lovë it, too!
INGRëDIëNTS
- 1/2 pound bacon
- 1 pound ground bëëf
- 1/2 swëët onion
- 1 clovë garlic
- 4 tablëspoons crëam chëësë
- 2 tablëspoons rëducëd sugar këtchup
- 1 tablëspoon yëllow mustard
- 1 tablëspoon Worcëstërshirë saucë
- 1 tëaspoon sëasonëd salt
- 4 largë ëggs
- 1/4 cup hëavy crëam
- 1 tëaspoon ground pëppër
- 1 tëaspoon hot saucë
- 8 ouncës gratëd chëddar
- 1 tëaspoon frësh dill
INSTRUCTIONS
- Dicë thë bacon into small piëcës and placë in a largë skillët ovër mëdium hëat. Cook, stirring oftën, until crisp. Rëmovë bacon from pan and sët asidë. Drain grëasë from pan.
- Add thë ground bëëf to thë skillët and cook until brownëd, crumbling as it cooks. Drain fat.
- Add thë onion and garlic to thë skillët with thë bëëf and cook until translucënt, about 5 minutës.
- Add thë crëam chëësë, këtchup, mustard, Worcëstërshirë saucë, and sëasonëd salt to thë skillët and cook ovër low hëat, stirring constantly, until combinëd.
- Sprëad thë bëëf mixturë into a grëasëd 8x8 baking dish. Top with thë cookëd bacon.
- ................
- ..........................
Full Recipe >> bunsinmyoven.com
0 Response to "LOW CARB BACON CHEESEBURGER CASSEROLE"
Posting Komentar