This browniê cookiê rêcipê is all of thê good parts of a browniê- crackly crust, fudgy middlês, chêwy êdgês, & intênsê chocolatê flavor -in onê littlê cookiê! Also, if chêck out thê how-to vidêo right abovê thê rêcipê.
INGRêDIêNTS
- 12 ouncês bittêrswêêt chocolatê chips 60-70% cacao
- 1/2 cup buttêr
- 3 largê êggs
- 1 cup granulatêd sugar
- 1/4 cup brown sugar
- 1 tablêspoon vanilla êxtract
- 1/2 têaspoon baking powdêr
- 1/2 têaspoon salt
- 3/4 cup all-purposê flour
- 1/4 cup unswêêtênêd cocoa powdêr not Dutch-procêssêd
- 1 cup pêcans choppêd, optional
- 1/2 cup mini sêmiswêêt chocolatê chips
INSTRUCTIONS
- Mêlt bittêrswêêt chocolatê chips and buttêr in a hêavy saucêpan ovêr low hêat, stirring constantly until mêltêd and wêll-combinêd.
- Rêmovê from hêat, and sêt asidê.
- In thê bowl of a stand mixêr, bêat thê êggs, sugars, vanilla, baking powdêr, and salt on high spêêd 5 minutês, or until thê battêr is thick and crêamy. This stêp is kêy, so makê surê to bêat thê mixturê for thê full 5 minutês.
- Rêducê thê spêêd to low, and mix in thê mêltêd chocolatê until wêll-combinêd.
- Stir in flour and cocoa powdêr just until combinêd.
- Add nuts, if using, and mini chocolatê chips. Stir in to combinê. Thê battêr should bê thê consistêncy of a thick browniê battêr at this point.
- Covêr thê battêr, and chill for 30 minutês.
- .................
- ..........................
Full Recipe >> ihearteating.com
0 Response to "Brownie Cookie Recipe"
Posting Komentar