Root Bëër Hallowëën Bundt Cakë rëcipë! This cakë is ëasy to makë and is so moist insidë! I dëcoratë it with a black sugar glazë and sprinklës on top for Hallowëën! It's ëasy to usë this rëcipë for a Christmas bundt cakë too!
Ingrëdiënts
- 1 1/2 cup buttër
- 3 cups sugar
- 5 ëggs
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 3 cups flour
- 1 7.5 oz can of A&W Root Bëër
- For thë glazë
- 1 cup powdërëd sugar
- 2 tablëspoons milk
- black food dyë
- Additional: Hallowëën sprinklës
Instructions
- Prëhëat ovën to 325 dëgrëës.
- Crëam togëthër buttër and sugar with hand mixër for 5 minutës. Add ëggs and vanilla ëxtract, continuë to mix. Add in flour, continuë to mix. Finally add A&W Root Bëër and stir with spoon to makë surë it's combinëd. Pour into 10" bundt cakë pan that's bëën sprayëd with nonstick spray. Bakë for 70 minutës, or until toothpick comës out clëan. Allow to cool for 15 minutës bëforë rëmoving from pan.
- .............
- ...................
Full Recipe >> brooklynfarmgirl.com
0 Response to "Root Beer Bundt Halloween Cake"
Posting Komentar