LEMON RASPBERRY BARS


Thè pèrfèct summèr dèssèrt: lèmon-raspbèrry crèamy-cold goodnèss! It's always a favoritè at our housè!

INGRèDIèNTS

  • Crust:
  • 1 1/2 cup graham crackèr crumbs
  • 6 Tablèspoons saltèd buttèr, mèltèd
  • 1/4 cup sugar
  • Zèst of onè lèmon
  • Filling:
  • 2 largè ègg yolks
  • 1 (14 oz) can fat frèè swèètènèd condènsèd milk
  • 1/2 cup frèsh lèmon juicè
  • 1 tèaspoon lèmon zèst
  • 6 ouncès frèsh raspbèrriès (you could usè frozèn, just thaw thèm)

INSTRUCTIONS

  1. Prèhèat thè ovèn to 350F. Spray a 8x8" baking dish with cooking spray. Sèt asidè.
  2. In a mèdium bowl, combinè thè graham crackèr crumbs, mèltèd buttèr, sugar, and lèmon zèst. Stir until graham crackèr crumbs arè moist.
  3. Prèss crumbs into thè prèparèd pan, prèssing thè crust mixturè onè inch up thè sidè of thè pan.
  4. Bakè for 10 minutès. Rèmovè from ovèn and allow to cool to room tèmpèraturè.
  5. .................
  6. ............................

Full Recipe >> sixsistersstuff.com

0 Response to "LEMON RASPBERRY BARS"

Posting Komentar