Thè pèrfèct summèr dèssèrt: lèmon-raspbèrry crèamy-cold goodnèss! It's always a favoritè at our housè!
INGRèDIèNTS
- Crust:
- 1 1/2 cup graham crackèr crumbs
- 6 Tablèspoons saltèd buttèr, mèltèd
- 1/4 cup sugar
- Zèst of onè lèmon
- Filling:
- 2 largè ègg yolks
- 1 (14 oz) can fat frèè swèètènèd condènsèd milk
- 1/2 cup frèsh lèmon juicè
- 1 tèaspoon lèmon zèst
- 6 ouncès frèsh raspbèrriès (you could usè frozèn, just thaw thèm)
INSTRUCTIONS
- Prèhèat thè ovèn to 350F. Spray a 8x8" baking dish with cooking spray. Sèt asidè.
- In a mèdium bowl, combinè thè graham crackèr crumbs, mèltèd buttèr, sugar, and lèmon zèst. Stir until graham crackèr crumbs arè moist.
- Prèss crumbs into thè prèparèd pan, prèssing thè crust mixturè onè inch up thè sidè of thè pan.
- Bakè for 10 minutès. Rèmovè from ovèn and allow to cool to room tèmpèraturè.
- .................
- ............................
Full Recipe >> sixsistersstuff.com
0 Response to "LEMON RASPBERRY BARS"
Posting Komentar