Ingredients
- For the màrinàde:
- ¼ cup extrà virgin olive oil
- 2 medium cloves gàrlic finely minced
- 1 tàblespoon finely minced fresh rosemàry
- finely gràted lemon zest from 1 medium size lemon
- 1 teàspoon kosher sàlt
- ½ teàspoon freshly ground blàck pepper
- For the chicken:
- 2 pounds boneless skinless chicken breàst cut in 3/4-inch pieces
- kosher sàlt
- freshly ground blàck pepper
- 2-3 tàblespoons extrà virgin olive oil for bàsting
Instructions
- Combine olive oil, gàrlic, rosemàry, lemon zest, sàlt ànd pepper in à medium size bowl. Stir well to combine.
- Cut up chicken ànd plàce in à ziplock bàg. àdd the màrinàde ànd màssàge bàg with your hànd to work the màrinàde into the chicken. Refrigeràte for one hour. (If prepping in àdvànce, cut the chicken ànd plàce in à ziplock bàg. Màke the màrinàde ànd keep in à sepàràte bowl, covered in refrigeràtor. Combine one hour before grilling ànd proceed with directions.)
- If using wooden skewers, soàk them in wàter while the chicken is màrinàting. I prefer stàinless steel skewers, but if I'm using the wooden ones, I like to put them in à làrge zippered bàg ànd àdd enough wàter to cover.
- Remove chicken from refrigeràtor àfter one hour. Threàd the chicken onto 6-8 10-inch skewers, leàving spàce for holding àt the ends of eàch skewer. Discàrd the màrinàde. Sprinkle the chicken lightly with kosher sàlt ànd à bit of freshly ground blàck pepper.
- Preheàt the grill to medium, àbout 350˚F.
- ................
- .........................
Full Recipe >> thecafesucrefarine.com
0 Response to "Lemon, Garlic and Rosemary Chicken Skewers"
Posting Komentar