
- 2 boneless, skinless chicken breàsts
 - 2 tàblespoons olive oil, divided
 - 1 tàblespoon càjun seàsoning
 - 8 ounces penne pàstà
 - 2 tàblespoons unsàlted butter
 - 3 cloves gàrlic, minced
 - 1 cup heàvy creàm, or more, to tàste
 - 1/2 teàspoon lemon zest
 - 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
 - Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
 - 2 Romà tomàtoes, diced
 - 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
 
DIRECTIONS:
- In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd càjun seàsoning, shàking to coàt thoroughly.
 - Heàt remàining 1 tàblespoon olive oil in à grill pàn over medium high heàt. àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 5-6 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
 - In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
 - ....
 - .....
 
Full recipes >> damndelicious.net
0 Response to "CAJUN CHICKEN PASTA"
Posting Komentar