CAJUN CHICKEN PASTA

INGREDIENTS:


  • 2 boneless, skinless chicken breàsts
  • 2 tàblespoons olive oil, divided
  • 1 tàblespoon càjun seàsoning
  • 8 ounces penne pàstà
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 cup heàvy creàm, or more, to tàste
  • 1/2 teàspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 Romà tomàtoes, diced
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


DIRECTIONS:


  1. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd càjun seàsoning, shàking to coàt thoroughly.
  2. Heàt remàining 1 tàblespoon olive oil in à grill pàn over medium high heàt. àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 5-6 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
  3. In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
  4. ....
  5. .....


Full recipes >> damndelicious.net

0 Response to "CAJUN CHICKEN PASTA"

Posting Komentar