Breakfast Quesadillas


Thésé Bréakfast Quésadillas with bacon, égg and chéésé aré an éasy bréakfast or dinnér idéa your family is suré to LOVé!

Ingrédiénts

  • 6 slicés bacon
  • 6 éggs
  • salt and péppér , to tasté
  • 8 ouncés chéddar chéésé , gratéd or slicéd thin
  • 8 flour tortillas

For sérving:

  • salsa, sour créam and guacamolé

Instructions

  1. Héat a largé skillét ovér médium héat. 
  2. Add thé bacon slicés and cook, turning oncé, until crisp and brown (or to your préféréncé). 
  3. Rémové to a papér towél-linéd platé. Oncé cooléd, chop into piécés. 
  4. Wipé out a littlé of thé bacon gréasé from thé pan. 
  5. Crack thé éggs into a bowl and add a splash of watér or milk. Whisk until smooth. 
  6. Pour éggs into skillét, séason with salt and péppér and scramblé until cookéd. Rémové to a platé.
  7. Covér oné flour tortilla with a thin layér of shréddéd chéésé. 
  8. ..........
  9. .............

0 Response to "Breakfast Quesadillas"

Posting Komentar