Roasted Corn with Four-Chile Butter


Ingrèdiènts

  • 2 Anahèim pèppèrs
  • 2 poblano pèppèrs 
  • 2 jalapèno pèppèrs 
  • 12 èars frèsh corn, shuckèd and halvèd 
  • Vègètablè oil, for brushing
  • Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr 
  • 3 sticks (1 1/2 cups) saltèd buttèr 
  • 1 tablèspoon chili powdèr 
  • 1 limè, zèstèd and juicèd 
  • 1/4 cup choppèd frèsh cilantro 


Dirèctions

  1. Carèfully roast thè chilè pèppèrs ovèr thè flamè of your stovètop, on a grill or undèr thè broilèr. Using tongs, flip and movè thèm around until thèir skins arè complètèly charrèd. Transfèr thè chilès to a rèsèalablè plastic bag, sèal thè bag and lèt thèm stèam for 10 minutès. Pèèl, sèèd and dicè thè chilès; sèt asidè.
  2. Prèhèat thè ovèn to 375 dègrèès F.
  3. Put thè corn on a baking shèèt, brush with vègètablè oil and sèason with salt and pèppèr. Roast, turning halfway through, until cookèd, 10 to 12 minutès.
  4. ...........
  5. ...................

Please Share

Full Recipe >> foodnetwork.com

0 Response to "Roasted Corn with Four-Chile Butter"

Posting Komentar