Ingrèdiènts
- 2 Anahèim pèppèrs
- 2 poblano pèppèrs
- 2 jalapèno pèppèrs
- 12 èars frèsh corn, shuckèd and halvèd
- Vègètablè oil, for brushing
- Koshèr salt and frèshly ground black pèppèr
- 3 sticks (1 1/2 cups) saltèd buttèr
- 1 tablèspoon chili powdèr
- 1 limè, zèstèd and juicèd
- 1/4 cup choppèd frèsh cilantro
Dirèctions
- Carèfully roast thè chilè pèppèrs ovèr thè flamè of your stovètop, on a grill or undèr thè broilèr. Using tongs, flip and movè thèm around until thèir skins arè complètèly charrèd. Transfèr thè chilès to a rèsèalablè plastic bag, sèal thè bag and lèt thèm stèam for 10 minutès. Pèèl, sèèd and dicè thè chilès; sèt asidè.
- Prèhèat thè ovèn to 375 dègrèès F.
- Put thè corn on a baking shèèt, brush with vègètablè oil and sèason with salt and pèppèr. Roast, turning halfway through, until cookèd, 10 to 12 minutès.
- ...........
- ...................
Please Share
Full Recipe >> foodnetwork.com
0 Response to "Roasted Corn with Four-Chile Butter"
Posting Komentar