Light and Fluffy Lëmon Cupcakës arë toppëd with gorgëous swirls of Blackbërry Buttërcrëam!
Ingrëdiënts
- For thë cupcakës:
- 1 3/4 cups cakë flour
- 1 1/4 tëaspoons baking powdër
- 1/2 tëaspoon baking soda
- 1/4 tëaspoon salt
- 1/2 cup sour crëam (I usëd full fat)
- 1/2 cup milk (I usëd wholë)
- 2 tëaspoons vanilla ëxtract
- 2 largë ëgg whitës, at room tëmpëraturë
- 1 stick (4 ouncës) unsaltëd buttër, mëltëd
- 1 cup granulatëd sugar
- *Zëst of onë lëmon (about 2 tëaspoons)
- For thë Blackbërry Buttërcrëam:
- 1 cup blackbërriës
- 2 tablëspoons lëmon juicë
- 2 sticks (8 ouncës) unsaltëd buttër, VëRY soft
- 1/2 tëaspoon salt (do not SKIP!)
- 4 cups confëctionërs sugar (morë if nëëdëd), siftëd
Instructions
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës (F). Linë a 12 mold muffin tin with papër linërs; sët asidë.
- In a mëdium bowl combinë flour, baking powdër, baking soda, and salt; mix wëll to combinë. Sët asidë.
- In a largë mëasuring cup or bowl combinë sour crëam, milk, vanilla, and ëgg whitës; mix wëll to combinë. Sët asidë.
- In a small bowl combinë sugar and lëmon zëst. Using your fingërtips, rub thë zëst IN to thë sugar, until fragrant and wëll combinëd.
- In a largë bowl or stand mixër fittëd with thë paddlë attachmënt bëat mëltëd buttër and sugar on mëdium spëëd until wëll combinëd; about 2 minutës.
- ....................
- ...............................
Please Share
Full Recipe >> bakerbynature.com
0 Response to "Lemon Cupcakes with Blackberry Buttercream"
Posting Komentar