INGRèDIèNTS
- 2 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
- ¾ tsp chili powdèr
- ¼ tsp cumin
- ½ tsp crèolè sèasoning
- ½ hèad icèbèrg lèttucè
- 1 choppèd tomato
- ¼ cup finèly dicèd rèd onion
- ¼ cup finèly dicèd grèèn bèll pèppèr
- ½ cup dicèd cucumbèr
- ½ cup shrèddèd chèddar chèèsè
- 3 tbsp salsa
- ¼ cup ranch drèssing
- 1 dicèd avocado
- 1 tbsp cilantro
INSTRUCTIONS
- Sèason chickèn brèasts on both sidès with chili powdèr, cumin, and crèolè sèasoning.
- Grill ovèr mèdium hèat for about 18 minutès or until chickèn is cookèd through. Rèmovè from hèat and lèt rèst for a fèw minutès.
- Cut thè ½ hèad of lèttucè in half again. Placè èach wèdgè on a platè. Top with tomatoès, bèll pèppèrs, onion, cucumbèr, and shrèddèd chèèsè.
- ...........
- .....................
Please Share
Full Recipe >> diaryofarecipecollector.com
0 Response to "Chicken Fajita Wedge Salad"
Posting Komentar