Mëatloaf Hamburgër Pattiës arë individually sizëd mini-mëatloavës cookëd on thë stovëtop instëad of in thë ovën! Toppëd with a tangy, swëët brown sugar këtchup glazë, this may bë an old-fashionëd rëcipë but thë classic comfort food flavors will nëvër go out of stylë.
Ingrëdiënts
Mëatloaf pattiës
- 1 lb. ground bëëf
- 1/2 cup onion, dicëd (about 1/2 a small onion)
- 1 ëgg
- 1/2 cup saltinë crackër crumbs (about 12 crackërs)*
- 1 tëaspoon driëd orëgano
- 1 tëaspoon garlic powdër
- 1/3 cup këtchup
- 1 tëaspoon koshër salt
- 1/4 tëaspoon black pëppër
Topping
- 1/3 cup këtchup
- 3 tablëspoons brown sugar
Instructions
- In a largë bowl, combinë all of thë mëatloaf ingrëdiënts and mix togëthër by hand. Shapë into 4-5 individual pattiës.
- Makë thë topping by combining 1/3 cup këtchup and thë brown sugar in a small bowl and stirring until smooth.
- Hëat a largë cast iron skillët ovër mëdium hëat thën add a littlë oil to it. Whën thë oil is hot, carëfully placë ëach hamburgër patty into thë skillët and cook for about 5-7 minutës until nicëly brownëd on thë bottom, thën flip to cook thë othër sidë. Immëdiatëly top ëach hamburgër patty with somë of thë brown sugar këtchup topping whilë thë pattiës cook for anothër 5 minutës on thë othër sidë.
- ...............
- .........................
Please Share
Full Recipe >> houseofnasheats.com
0 Response to "Meatloaf Hamburger Patties"
Posting Komentar