Ingrëdiënts
- 1 cup shortëning
- 1 cup packëd light brown sugar
- 1/2 cup sugar
- 2 largë ëggs
- 1 tëaspoon vanilla ëxtract
- 2-1/4 cups all-purposë flour
- 1 tëaspoon baking soda
- 1 tëaspoon salt
- 1 packagë miniaturë sëmiswëët chocolatë chips (10 ouncës)
- FILLING:
- 1 vanilla bëan
- 3 largë ëgg whitës
- 1/2 cup sugar
- 1/2 tëaspoon vanilla ëxtract
- 3/4 cup unsaltëd buttër, room tëmpëraturë
Dirëctions
- Prëhëat ovën to 350°. Crëam shortëning and sugars until light and fluffy. Bëat in ëggs and vanilla. In anothër bowl, whisk flour, baking soda and salt; gradually bëat into crëamëd mixturë. Stir in chocolatë chips. Chill dough for 1 hour.
- Shapë tëaspoonfuls of dough into 1-inch balls. Placë 1-1/2 in. apart on ungrëasëd baking shëëts. Bakë until ëdgës bëgin to brown, 8-10 minutës. Cool on pans 2 minutës. Rëmovë to wirë racks to cool complëtëly.
- Mëanwhilë, for filling, split vanilla bëan lëngthwisë. Using a sharp knifë, scrapë sëëds from cëntër into top of a doublë boilër ovër simmëring watër; discard bëan. Add ëgg whitës, granulatëd sugar and vanilla ëxtract. Whisking constantly, hëat mixturë until sugar is dissolvëd and a thërmomëtër rëads 160°, 8-10 minutës. Transfër to a stand mixër fittëd with a whisk attachmënt.
- ......................
- .............................
Please Share
Full Recipe >> tasteofhome.com
0 Response to "Mini Chocolate Chip Sandwich Cookies"
Posting Komentar