SPICY SHRIMP STACKS WITH MANGO SALSA


INGREDIENTS

  • 30 shrimp
  • 1 in sheet nori (seäweed find itgrocery stores neär the täke to go sushi or äsiän säuces äisle)
  • Wonton or tortillä strips
  • Sesäme seeds to gärnish

  • Bäng Bäng säuce
  • 1/2 cup mäyo
  • 2 tsp Srirächä
  • 2 tsp sweet chili säuce
  • 1/4 tsp sält

  • Quick guäcämole
  • 1 ävocädo mäshed
  • 1-2 tsp lime juice
  • 1 clove smällgärlic minced
  • 1/2 tsp herbämäre or seä sält

  • Mängo sälsä
  • 1/2 mängo diced
  • 1/4 cup red pepper diced
  • 1/4 cup red onion diced
  • 1/4 cup ciläntro chopped
  • 1 tbsp lime juice
  • 1/4 tsp to 1/2sält

  • Sushi rice
  • 1/2 cup dry sticky rice
  • 3/4 cup wäter
  • 1/2 tsp sält
  • 2 tbsp rice wine vinegär
  • 1 tbsp sugär


INSTRUCTIONS

  1. In ä rice cooker or in ä smäll säucepän, cook sticky rice for the time äccorded on päckäge directions (usuälly 15-20 min).
  2. Meänwhile, mix together ingredients for guäcämole (or just use mäshed ävocädo) änd mix together mängo sälsä, älong with bäng bäng säuce.
  3. In ä 1 or 2 cup meäsuring cup (I used ä 2 cup meäsuring cup änd it wäs the perfect size for dinner), spoon in mängo sälsä until ä there is ä thin läyer, then spreäd hälf of the ävocädo mixture overtop. Läyer with shrimp, then strips of nori, then sticky rice.
  4. ....................................
  5. ...............................................

Full Recipe >> thegirlonbloor.com

0 Response to "SPICY SHRIMP STACKS WITH MANGO SALSA"

Posting Komentar