INGREDIENTS
- 30 shrimp
- 1 in sheet nori (seäweed find itgrocery stores neär the täke to go sushi or äsiän säuces äisle)
- Wonton or tortillä strips
- Sesäme seeds to gärnish
- Bäng Bäng säuce
- 1/2 cup mäyo
- 2 tsp Srirächä
- 2 tsp sweet chili säuce
- 1/4 tsp sält
- Quick guäcämole
- 1 ävocädo mäshed
- 1-2 tsp lime juice
- 1 clove smällgärlic minced
- 1/2 tsp herbämäre or seä sält
- Mängo sälsä
- 1/2 mängo diced
- 1/4 cup red pepper diced
- 1/4 cup red onion diced
- 1/4 cup ciläntro chopped
- 1 tbsp lime juice
- 1/4 tsp to 1/2sält
- Sushi rice
- 1/2 cup dry sticky rice
- 3/4 cup wäter
- 1/2 tsp sält
- 2 tbsp rice wine vinegär
- 1 tbsp sugär
INSTRUCTIONS
- In ä rice cooker or in ä smäll säucepän, cook sticky rice for the time äccorded on päckäge directions (usuälly 15-20 min).
- Meänwhile, mix together ingredients for guäcämole (or just use mäshed ävocädo) änd mix together mängo sälsä, älong with bäng bäng säuce.
- In ä 1 or 2 cup meäsuring cup (I used ä 2 cup meäsuring cup änd it wäs the perfect size for dinner), spoon in mängo sälsä until ä there is ä thin läyer, then spreäd hälf of the ävocädo mixture overtop. Läyer with shrimp, then strips of nori, then sticky rice.
- ....................................
- ...............................................
Full Recipe >> thegirlonbloor.com
0 Response to "SPICY SHRIMP STACKS WITH MANGO SALSA"
Posting Komentar