LOW-CARB CREAMY CHICKEN STUFFED PEPPERS


INGRëDIëNTS

  • 4 rëd bëll pëppërs (or any color you prëfër)
  • 2 cups cookëd and shrëddëd chickën (a rotissërië chickën works grëat)
  • 1 (8 ouncë) packagë light crëam chëësë, room tëmpëraturë
  • 1 cup shrëddëd Colby jack chëësë
  • 1 jalapëno, sëëds rëmovëd and finëly dicëd (morë or lëss, dëpënding on how spicy you likë your food)
  • 2 tëaspoons ground cumin
  • ½ tëaspoon salt
  • ¼ cup salsa
  • Frësh choppëd cilantro, for garnish (optional)

INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Spray a largë 9x13" baking pan with non-stick cooking spray and sët asidë.
  2. Slicë ëach pëppër in half and rëmovë thë sëëds. Sët ëach pëppër half in thë prëparëd baking pan.
  3. In a largë bowl, mix togëthër chickën, crëam chëësë, Colby jack chëësë, jalapëno, cumin, salt, and salsa. Scoop mix into ëach pëppër. Top with cilantro, if using.
  4. ............................
  5. ......................................

Full Recipe >> tone-and-tighten.com

0 Response to "LOW-CARB CREAMY CHICKEN STUFFED PEPPERS"

Posting Komentar