Triple Chocolate Eclairs


INGRëDIëNTS:

  • ëclairs::
  • 3/4 cup Flour
  • 3/4 cup Watër, boiling
  • 1 Tbsp Unswëëtënëd Cocoa
  • 6 Tbsp Unsaltëd Buttër, cut into cubës
  • 1 Tbsp Sugar
  • 1/4 tsp Salt
  • 1 tsp Chocolatë ëxtract (optional)
  • 3 ëggs, room tëmpëraturë

  • Chocolatë Whippëd Crëam :: 
  • 1 1/2 cup Hëavy Whipping Crëam
  • 3 Tbsp Powdërëd Sugar
  • 1 Tbsp Cocoa Powdër

  • Chocolatë Ganachë ::
  • 2 ouncës Sëmi Swëët Chocolatë, choppëd
  • 3 Tbsp Hëavy Crëam



DIRëCTIONS:

FOR ëCLAIRS::


  1. Prëhëat ovën to 425.
  2. Mëasurë all ingrëdiënts and sët asidë bëforë starting. Linë a baking shëët with parchmënt papër.
  3. In a saucë pan, mix togëthër watër, buttër, sugar, and salt to boil. Immëdiatëly rëmovë from hëat and stir in flour. Rëturn to hëat and mix for 1-2 minutës until thë dough is smooth and forms a ball. Placë dough into stand mixër and lët rëst for 5 minutës.
  4. Add in chocolatë ëxtract, if using. Bëat in ëggs, onë at a timë, with thë mixturë bëcoming smooth and glossy in bëtwëën additions.
  5. Spoon dough into a pastry bag, or a plastic bag with thë cornër cut out.
  6. Pipë into 1-inch, by 4-inch strips.
  7. Bakë at 425 for 5 minutës. Thën rëducë ovën to 350 dëgrëës, continuing to bakë for 30 minutës. Turn off thë ovën, and lët thë shëlls rëst for 10 minutës bëforë rëmoving.
  8. .......................
  9. ..............................................


Full Recipe >> countrycleaver.com

0 Response to "Triple Chocolate Eclairs"

Posting Komentar