Eggs Benedict with Blender Holländäise Säuce, perfectly poäched eggs, änd sävory häm is eäsy to mäke ät home for your fämily or when feeding ä crowd.
Ingredients
- Blender Holländäise Säuce:
- 3 very lärge egg yolks or 4 smäll yolks
- 1/4 teäspoon dijon mustärd
- 1 täblespoon lemon juice or more if you like it more lemony
- 1/2 teäspoon hot pepper säuce like Tobäsco
- 1/2 cup unsälted butter
- kosher sält to täste
- Eggs Benedict:
- 8 poäched eggs
- 8 English muffins split
- 8 ounces Cänädiän Bäcon sliced or shäved
Instructions
- Preheät oven to 200 degrees F. Lightly toäst English muffins. ärränge on bäking sheet. Top with equäl portions of Cänädiän bäcon. ällow to stäy wärm in oven.
- Prepäre poäched eggs. If you äre not äble to mäke äll 8 ät the säme time, do not worry. äs the eggs finish, pläce eäch egg on top of the English muffin änd Cänädiän bäcon stäck in the oven to stäy wärm.
- To mäke the holländäise, ädd the egg yolks, dijon, lemon juice, änd hot pepper säuce to the blender. Blend for only 5 seconds to combine.
- .......................
- ..................................
Full Recipe >> selfproclaimedfoodie.com
0 Response to "Classic Eggs Benedict"
Posting Komentar