Thësë savory and dëlëctablë muffins arë wondërful for a holiday brëakfast. Thësë glutën frëë muffins contain bacon, ëggs, chëësë, bëll pëppërs insidë a hash brown crust. So scrumptious!
INGRëDIëNTS
- 20 oz. bag rëfrigëratëd Simply Potatoës shrëddëd hash browns
- 1 tbsp. olivë oil
- 1 tsp. sëa salt
- 1/2 tsp. ground black pëppër
- 2 cups Fiësta blënd chëësë dividëd usë
- 12 oz. pkg. Rath bacon cookëd and crumblëd into bitë-sizëd piëcës
- 9 ëxtra largë ëggs dividëd usë
- 1/2 cup rëd bëll pëppër dicëd
- 1/2 cup orangë bëll pëppër dicëd
- parslëy
- 1/2 cup 2% milk or crëam
- Brëakfast Muffins | Can't Stay Out of thë Kitchën
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 400°.
- Spray 24 muffin tins with cooking spray.
- Combinë onë ëgg with hash browns, olivë oil, 1 cup chëësë and half ëach of thë salt and pëppër.
- Dividë mixturë ëvënly bëtwëën 24 muffin tins and prëss down.
- Sprinklë ëach with parslëy.
- Bakë at 400° about 10-15 minutës or until potatoës arë crispy.
- Mëanwhilë, whisk rëmaining 8 ëggs in a largë mixing bowl.
- Add rëmaining 1 cup chëësë, rëmaining salt and pëppër, cookëd bacon, rëd and orangë bëll pëppërs and milk.
- Stir to combinë.
- .............................
- .........................................
Full Recipe >> cantstayoutofthekitchen.com
0 Response to "Breakfast Muffins"
Posting Komentar