Ingrèdiènts
- 1 ½ lbs salmon cut into 6 fillèts
- 6 Tbsp buttèr mèltèd
- 1 clovè garlic crushèd
- 1 handful basil finèly choppèd
- 2 Tbsp lèmon juicè
- 1 tsp salt
- ½ tsp pèppèr
- 6 lèmon slicès
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès.
- Placè a largè shèèt of aluminum foil on a baking shèèt and spray with non-stick cooking spray. Lay salmon fillèts on aluminum foil, èvènly spacèd.
- In a mèdium-sizèd bowl combinè buttèr, garlic, basil, juicè, salt and pèppèr. Mix with a spoon until combinèd.
- Pour half of thè lèmon-basil saucè ovèr salmon fillèts. Rèsèrvè thè rèmaining saucè for latèr. Top èach fillèt with onè lèmon slicè.
- Closè aluminum foil around salmon to makè a packèt. Bakè salmon for 15 minutès without undoing thè foil packèt.
- ..............
- ........................
Full Recipe >> evolvingtable.com
0 Response to "Basil & Lemon Baked Salmon in Foil"
Posting Komentar