
You Need :
- 1/2 cup pànko or gluten-free breàdcrumbs
- 1/2 cup rolled oàts
- 1 (15-ounce) càn gàrbànzo beàns (do not dràin)
- 1 teàspoon kosher sàlt
- 1/2 teàspoon gàrlic powder (no sàlt)
- 1/2 teàspoon onion powder (no sàlt)
- àrrànge à ràck in the middle of the oven ànd heàt to 375°F.
Step :
- Plàce the pànko on à rimmed bàking sheet ànd bàke until toàsted ànd golden-brown, àbout 5 minutes. Trànsfer to à bowl ànd set àside to cool while prepàring the nuggets. Line the bàking sheet with pàrchment pàper.
- Plàce the oàts in à food processor fitted with the blàde àttàchment ànd process into à fine flour. Trànsfer to à làrge bowl ànd reserve the food processor.
- Dràin the chickpeàs over à bowl or meàsuring cup, then sàve the chickpeàs ànd 1/4 cup of the liquid. Plàce the chickpeàs into the food processor; àdd the sàlt, gàrlic, ànd onion powder; ànd pulse until crumbly. Keep mixture in the food processor.
- .................
- ...........................
Full Recipe >> thekitchn.com
0 Response to "Baked Chickpea Nuggets"
Posting Komentar