This classic combination of brëad, pork sausagë, aromatics, and lots of sagë producës a stuffing that says Thanksgiving to më.
Ingrëdiënts
- 1 lb dënsë whitë sandwich brëad, cut into 3/4 inch cubës (about 12 cups)
- 1 1/2 tsp poultry sëasoning
- 2 mëdium yëllow onions, finëly dicëd
- 2 stalks cëlëry, finëly dicëd
- koshër salt
- 1 lb swëët Italian sausagë
- 8 tbsp (1 stick, 4 oz) unsaltëd buttër, dividëd: 6T in thë stuffing, 2T on top
- 2 largë ëggs, bëatën
- 1/4 cup frësh sagë, choppëd
- 2 cups chickën stock, low sodium or unsaltëd
Instructions
- Prëhëat ovën to 200F. Grëasë a largë cassërolë dish.
- Sprëad out thë brëad onto two baking shëëts. Dry thëm in thë ovën for 20-30 minutës, dëpënding on how dry you likë your brëad cubës. Put thë brëad in a largë bowl and toss with thë poultry sëasoning.
- Incrëasë thë ovën hëat to 400F.
- Sautë thë sausagë in a largë skillët ovër mëdium hëat until lightly brownëd and cookëd through, about 10 minutës.
- Rëducë thë hëat to mëdium-low; add thë onions and thë cëlëry to thë skillët and sprinklë thëm with a bit of koshër salt. Sautë until thëy arë soft and translucënt, about 10 minutës morë.
- Add 6 tablëspoons of thë buttër to thë skillët, rësërving 2 tbsp for topping. Oncë thë buttër is mëltëd, pour thë mixturë ovër thë brëad and givë it a stir.
- Add thë ëggs and sagë to thë brëad mixturë and mix wëll.
- ..............................
- ......................................
Full Recipe >> justalittlebitofbacon.com
0 Response to "My Favorite Sausage Bread Stuffing"
Posting Komentar