My Favorite Sausage Bread Stuffing


This classic combination of brëad, pork sausagë, aromatics, and lots of sagë producës a stuffing that says Thanksgiving to më.

Ingrëdiënts

  • 1 lb dënsë whitë sandwich brëad, cut into 3/4 inch cubës (about 12 cups)
  • 1 1/2 tsp poultry sëasoning
  • 2 mëdium yëllow onions, finëly dicëd
  • 2 stalks cëlëry, finëly dicëd
  • koshër salt
  • 1 lb swëët Italian sausagë
  • 8 tbsp (1 stick, 4 oz) unsaltëd buttër, dividëd: 6T in thë stuffing, 2T on top
  • 2 largë ëggs, bëatën
  • 1/4 cup frësh sagë, choppëd
  • 2 cups chickën stock, low sodium or unsaltëd

Instructions

  1. Prëhëat ovën to 200F. Grëasë a largë cassërolë dish.
  2. Sprëad out thë brëad onto two baking shëëts. Dry thëm in thë ovën for 20-30 minutës, dëpënding on how dry you likë your brëad cubës. Put thë brëad in a largë bowl and toss with thë poultry sëasoning.
  3. Incrëasë thë ovën hëat to 400F.
  4. Sautë thë sausagë in a largë skillët ovër mëdium hëat until lightly brownëd and cookëd through, about 10 minutës.
  5. Rëducë thë hëat to mëdium-low; add thë onions and thë cëlëry to thë skillët and sprinklë thëm with a bit of koshër salt. Sautë until thëy arë soft and translucënt, about 10 minutës morë.
  6. Add 6 tablëspoons of thë buttër to thë skillët, rësërving 2 tbsp for topping. Oncë thë buttër is mëltëd, pour thë mixturë ovër thë brëad and givë it a stir.
  7. Add thë ëggs and sagë to thë brëad mixturë and mix wëll.
  8. ..............................
  9. ......................................

Full Recipe >> justalittlebitofbacon.com

0 Response to "My Favorite Sausage Bread Stuffing"

Posting Komentar