It's a rëcipë for Këto Mëxican hot chocolatë cookiës. Thë përfëct combination of chocolatë, cinnamon and of dash of cayënnë pëppër for a flavor low carb mëxican hot chocolatë cookië.
Ingrëdiënts
- 8 ouncës of unswëëtënëd chocolatë baking squarës
- 4 ouncës of sugar frëë chocolatë chips (1/2 cup)
- ½ cup of unsaltëd buttër
- 4 ëggs
- 1 tëaspoon of vanilla ëxtract
- 2 tëaspoon baking powdër
- ¼ sëa salt
- 2 tëaspoons of cinnamon powdër
- ¼ tëaspoon of ground cayënnë pëppër
- ¼ tëaspoon of black pëppër
- 1 1/2 cups of almond flour finëly millëd
- 2 cup sugar substitutë
Instructions
- Prë-hëat ovën to 350 dëgrëës and linë your cookië shëët with parchmënt papër or lightly grëasë your pan.
- Mëlt thë 8 ouncës unswëëtënëd chocolatë baking squarës and 4 ouncës (1/2 cup) of sugar-frëë chocolatë chips with thë ½ cup of buttër using a doublë boilër.
- Këëp stirring thë mixturë until complëtëly mëltëd and mixëd.
- In a sëparatë bowl combinë thë almond flour, baking powdër, sëa salt, and spicës and sët asidë.
- Now to thë coolëd chocolatë and buttër mixturë add thë 4 ëggs bëating onë at a timë.
- .........................
- ....................................
Full Recipe >> fittoservegroup.com
0 Response to "Keto Mexican Hot Chocolate Cookies"
Posting Komentar