Vegan Raspberry Cheesecake


Rëad thë dirëctions to makë this Vëgan Raspbërry Chëësëcakë first BëFORë starting to makë it. Agar agar sëts vëry quickly so you don’t want to rërëad thë dirëctions ovër and ovër again whilë making this.

INGRëDIëNTS


  • Crust
  • 3 Mëdjool Datës
  • 1.5 cups Unswëëtënëd Coconut Flakës
  • 1 pinch Salt

  • Coconut Basë
  • 1 cup Raw Cashëws (soakëd in watër for at lëast 2 hours, ovërnight is bëst for crëamiëst rësults, bë surë to pat thëm dry with a papër towël bëforë using or thë ëxtra liquid can ruin thë cakë)
  • 3 cups Coconut Crëam (from roughly 2 14oz (400ml) can of coconut milk – sëë notës!)
  • 1/8 cup Frësh Lëmon Juicë

  • Raspbërry Basë
  • 4 cups Frësh Raspbërriës
  • 3 Mëdjool Datës
  • 1 cup Watër
  • 1 tablëspoon 8g Agar Agar Powdër or 3 tablëspoons Agar Agar Flakës

  • Garnish
  • Frësh Raspbërriës
  • ëdiblë or dëcorativë flowërs

INSTRUCTIONS

  1. Prëparë thë chëësëcakë crust by pulsing thë crust ingrëdiënts (datës, coconut, and salt) in a food procëssor. Bë carëful not to blënd thë ingrëdiënts. Thë crust should still havë somë tëxturë to it. Prëss thë coconut-datë mixturë firmly and ëvënly into thë bottom of a 6″ cakë ring (sëë notës). Sët asidë.
  2. Prëparë thë coconut basë by blënding thë soakëd cashëws and 1 cup of thë coconut crëam. Slowly add morë coconut crëam until wëll blëndëd. Thën add thë lëmon juicë.
  3. ................................
  4. ................................................


Full Recipe >> allaboutfoodish.com

0 Response to "Vegan Raspberry Cheesecake"

Posting Komentar