
INGRëDIëNTS
- Crust
- 3 Mëdjool Datës
- 1.5 cups Unswëëtënëd Coconut Flakës
- 1 pinch Salt
- Coconut Basë
- 1 cup Raw Cashëws (soakëd in watër for at lëast 2 hours, ovërnight is bëst for crëamiëst rësults, bë surë to pat thëm dry with a papër towël bëforë using or thë ëxtra liquid can ruin thë cakë)
- 3 cups Coconut Crëam (from roughly 2 14oz (400ml) can of coconut milk – sëë notës!)
- 1/8 cup Frësh Lëmon Juicë
- Raspbërry Basë
- 4 cups Frësh Raspbërriës
- 3 Mëdjool Datës
- 1 cup Watër
- 1 tablëspoon 8g Agar Agar Powdër or 3 tablëspoons Agar Agar Flakës
- Garnish
- Frësh Raspbërriës
- ëdiblë or dëcorativë flowërs
INSTRUCTIONS
- Prëparë thë chëësëcakë crust by pulsing thë crust ingrëdiënts (datës, coconut, and salt) in a food procëssor. Bë carëful not to blënd thë ingrëdiënts. Thë crust should still havë somë tëxturë to it. Prëss thë coconut-datë mixturë firmly and ëvënly into thë bottom of a 6″ cakë ring (sëë notës). Sët asidë.
- Prëparë thë coconut basë by blënding thë soakëd cashëws and 1 cup of thë coconut crëam. Slowly add morë coconut crëam until wëll blëndëd. Thën add thë lëmon juicë.
- ................................
- ................................................
Full Recipe >> allaboutfoodish.com
0 Response to "Vegan Raspberry Cheesecake"
Posting Komentar