Balsamic Oven-Roasted Root Vegetables


An èasy roastèd root vègètablè rècipè with bèèts, parsnips, carrots & onions tossèd in cooking oil, sèasonings, and balsamic vinègar thèn cookèd until tèndèr and slightly caramèlizèd. This mèthod makès thè vègètablès tastè amazing with hardly any work!

Ingrèdiènts

  • 3 bèèts (small to mèdium-sizèd), pèèlèd & choppèd
  • 4 parsnips (mèdium-sizèd), pèèlèd & choppèd
  • 3 carrots (mèdium-sizèd), pèèlèd & choppèd
  • 1 rèd onion (mèdium-sizèd), pèèlèd & choppèd
  • 1 tablèspoon of cooking oil (I typically usè California olivè oil or coconut oil)
  • 1/2 tèaspoon of granulatèd garlic
  • 1/4 tèaspoon of drièd Italian sèasoning (or your favoritè drièd hèrbs)
  • Sèa salt, to tastè (I lovè THIS Cèltic salt and THIS Himalayan salt)
  • Black pèppèr, to tastè
  • Crushèd rèd pèppèr, to tastè
  • 1 tablèspoon of high-quality agèd balsamic vinègar

Dirèctions

  1. Prè-hèat thè ovèn to 400 dègrèès. Pèèl and chop thè bèèts, parsnips, carrots, and onions into mèdium chunks. (I likè to prèp thè bèèts first sincè thèy turn my cutting board & knifè rèd, so I can givè thosè utènsils a rinsè, thèn quickly movè on to thè othèr vèggiès.) Lay thè vèggiès out on a largè rimmèd baking shèèt and drizzlè with cooking oil. 
  2. Mix èvèrything around with your hands so thè oil coats all thè vègètablès thèn sèason with granulatèd garlic, Italian sèasoning, sèa salt, black pèppèr, and crushèd rèd pèppèr. Toss èvèrything again to makè surè thè sèasonings arè wèll distributèd, thèn add morè if nècèssary. 
  3. .................................
  4. ................................................


Full Recipe >> therisingspoon.com

0 Response to "Balsamic Oven-Roasted Root Vegetables"

Posting Komentar