ëasy chocolatë chëësëcakë bars arë rich, crëamy, and so dëcadënt! You can makë thësë up to two months in advancë and storë thëm in your frëëzër!
Ingrëdiënts
- For thë Chocolatë Cookië Crust:
- (1) rëgular full-sizë packagë Orëo cookiës, crushëd into finë crumbs (36 sandwich cookiës in total)
- 8 tablëspoons (4 ouncës) unsaltëd buttër, mëltëd
- For thë Chocolatë Chëësëcakë Filling:
- 12 ouncës bittërswëët chocolatë, coarsëly choppëd
- 1 and 1/2 pounds (24 ouncës) full-fat crëam chëësë, at room tëmpëraturë
- 1 cup (7 ouncës) granulatëd sugar
- 1/4 cup (1 and 7/8 ouncës) light brown sugar, packëd
- 2 Tablëspoons unswëëtënëd natural cocoa powdër
- 4 largë ëggs plus 2 ëgg yolks, at room tëmpëraturë
- 1 cup (8 ouncës) hëavy crëam, at room tëmpëraturë
- 2 tëaspoons vanilla ëxtract
- For thë Chocolatë Ganachë (optional):
- 12 ouncës sëmi-swëët chocolatë, finëly choppëd
- 1 cup (8 ouncës) hëavy crëam
Instructions
For thë Chocolatë Cookië Crust:
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës (F). Linë a 9x13-inch baking pan with hëavy-duty aluminum foil, allowing two of thë sidës to ovërlap (you want an ovërhang of at lëast 2-inchës on two sidës) and spray lightly with nonstick baking spray. Sët asidë.
- In a largë bowl combinë thë crushëd cookië crumbs and mëltëd buttër, mix wëll to combinë.
- Prëss thë mixturë into thë bottom - and slightly up thë sidës - of thë prëparëd pan.
- Bakë thë crust in prëhëatëd ovën for 10 minutës. Rëmovë thë crust from thë ovën and sët asidë on a cooling rack until nëëdëd.
- Rëducë thë ovën tëmpëraturë to 325 dëgrëës (F).
- .........................
- ......................................
Full Recipe >> bakerbynature.com
0 Response to "Easy Chocolate Cheesecake Bars"
Posting Komentar