Easy Chocolate Cheesecake Bars


ëasy chocolatë chëësëcakë bars arë rich, crëamy, and so dëcadënt! You can makë thësë up to two months in advancë and storë thëm in your frëëzër!

Ingrëdiënts

  • For thë Chocolatë Cookië Crust:
  • (1) rëgular full-sizë packagë Orëo cookiës, crushëd into finë crumbs (36 sandwich cookiës in total)
  • 8 tablëspoons (4 ouncës) unsaltëd buttër, mëltëd

  • For thë Chocolatë Chëësëcakë Filling:
  • 12 ouncës bittërswëët chocolatë, coarsëly choppëd
  • 1 and 1/2 pounds (24 ouncës) full-fat crëam chëësë, at room tëmpëraturë
  • 1 cup (7 ouncës) granulatëd sugar
  • 1/4 cup (1 and 7/8 ouncës) light brown sugar, packëd
  • 2 Tablëspoons unswëëtënëd natural cocoa powdër
  • 4 largë ëggs plus 2 ëgg yolks, at room tëmpëraturë
  • 1 cup (8 ouncës) hëavy crëam, at room tëmpëraturë
  • 2 tëaspoons vanilla ëxtract

  • For thë Chocolatë Ganachë (optional):
  • 12 ouncës sëmi-swëët chocolatë, finëly choppëd
  • 1 cup (8 ouncës) hëavy crëam

Instructions

For thë Chocolatë Cookië Crust:

  1. Prëhëat ovën to 350 dëgrëës (F). Linë a 9x13-inch baking pan with hëavy-duty aluminum foil, allowing two of thë sidës to ovërlap (you want an ovërhang of at lëast 2-inchës on two sidës) and spray lightly with nonstick baking spray. Sët asidë.
  2. In a largë bowl combinë thë crushëd cookië crumbs and mëltëd buttër, mix wëll to combinë.
  3. Prëss thë mixturë into thë bottom - and slightly up thë sidës - of thë prëparëd pan.
  4. Bakë thë crust in prëhëatëd ovën for 10 minutës. Rëmovë thë crust from thë ovën and sët asidë on a cooling rack until nëëdëd.
  5. Rëducë thë ovën tëmpëraturë to 325 dëgrëës (F).
  6. .........................
  7. ......................................

Full Recipe >> bakerbynature.com

0 Response to "Easy Chocolate Cheesecake Bars"

Posting Komentar