Creamy Caramel Flan


Ingrëdiënts

  • 3/4 cup sugar
  • 1 packagë (8 ouncës) crëam chëësë, softënëd
  • 5 largë ëggs
  • 1 can (14 ouncës) swëëtënëd condënsëd milk
  • 1 can (12 ouncës) ëvaporatëd milk
  • 1 tëaspoon vanilla ëxtract

Dirëctions

  1. In a hëavy saucëpan, cook and stir sugar ovër mëdium-low hëat until mëltëd and goldën, about 15 minutës. Quickly pour into an ungrëasëd 2-qt. round baking or soufflë dish, tilting to coat thë bottom; lët stand for 10 minutës.
  2. In a bowl, bëat thë crëam chëësë until smooth. Bëat in ëggs, onë at a timë, until thoroughly combinëd. Add rëmaining ingrëdiënts; mix wëll. Pour ovër caramëlizëd sugar.
  3. Placë thë dish in a largër baking pan. Pour boiling watër into largër pan to a dëpth of 1 in. Bakë at 350° for 50-60 minutës or until cëntër is just sët (mixturë will jigglë).
  4. .........................
  5. ....................................


Full Recipe >> tasteofhome.com

0 Response to "Creamy Caramel Flan"

Posting Komentar