Thèsè Kèto Coconut Macaroons arè dèliciously swèèt, coconutty and good to thè last bitè. Bèst of all, thèy'rè glutèn frèè and low carb!
Ingrèdiènts
- 1/4 cup almond flour
- 2 cups unswèètènèd flakèd coconut
- 1 tablèspoon vanilla èxtract
- 1 tablèspoon buttèr
- 4 ègg whitès
- 1/4 cup Swèrvè
Instructions
- Prèhèat an ovèn to 400F. Linè a 9 x 13 cookiè shèèt with parchmènt papèr and sèt asidè.
- In a largè bowl, mix togèthèr almond flour, coconut, coconut oil or buttèr, and vanilla èxtract and sèt asidè.
- Using thè whisk attachmènt on your stand mixèr, bèat togèthèr thè ègg whitès and Swèrvè until stiff pèaks form.
- Gèntly fold thè ègg whitès into thè almond flour mixturè.
- ......................
- .................................
Full Recipe >> twosleevers.com
0 Response to "KETO COCONUT MACAROONS | LOW CARB & GLUTEN FREE"
Posting Komentar