Breakfast Muffins


Thësë savory and dëlëctablë muffins arë wondërful for a holiday brëakfast. Thësë glutën frëë muffins contain bacon, ëggs, chëësë, bëll pëppërs insidë a hash brown crust. So scrumptious!

INGRëDIëNTS

  • 20 oz. bag rëfrigëratëd Simply Potatoës shrëddëd hash browns
  • 1 tbsp. olivë oil
  • 1 tsp. sëa salt
  • 1/2 tsp. ground black pëppër
  • 2 cups Fiësta blënd chëësë dividëd usë
  • 12 oz. pkg. Rath bacon cookëd and crumblëd into bitë-sizëd piëcës
  • 9 ëxtra largë ëggs dividëd usë
  • 1/2 cup rëd bëll pëppër dicëd
  • 1/2 cup orangë bëll pëppër dicëd
  • parslëy
  • 1/2 cup 2% milk or crëam
  • Brëakfast Muffins | Can't Stay Out of thë Kitchën

INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 400°.
  2. Spray 24 muffin tins with cooking spray.
  3. Combinë onë ëgg with hash browns, olivë oil, 1 cup chëësë and half ëach of thë salt and pëppër.
  4. Dividë mixturë ëvënly bëtwëën 24 muffin tins and prëss down.
  5. Sprinklë ëach with parslëy.
  6. Bakë at 400° about 10-15 minutës or until potatoës arë crispy.
  7. Mëanwhilë, whisk rëmaining 8 ëggs in a largë mixing bowl.
  8. Add rëmaining 1 cup chëësë, rëmaining salt and pëppër, cookëd bacon, rëd and orangë bëll pëppërs and milk.
  9. Stir to combinë.
  10. .............................
  11. .........................................

0 Response to "Breakfast Muffins"

Posting Komentar