How To Make Crispy Roasted Chickpeas in the Oven


What You Nëëd

Ingrëdiënts

  • 2 (15-ouncë) cans chickpëas
  • 2 tablëspoons olivë oil
  • 1/2 to 3/4 tëaspoon salt
  • 2 to 4 tëaspoons spicës or finëly choppëd frësh hërbs, such as chili powdër, curry powdër, garam masala, cumin, smokëd paprika, rosëmary, thymë, or othër favoritë spicës and hërbs

ëquipmënt

  • Can opënër
  • Strainër
  • Dishtowël or papër towëls
  • Mëasuring spoons
  • Rimmëd baking shëët

Instructions

  1. Hëat thë ovën to 400°F. Arrangë a rack in thë middlë of thë ovën and hëat to 400°F.
  2. Rinsë and drain thë chickpëas. Opën thë cans of chickpëas and pour thë chickpëas into a strainër in thë sink. Rinsë thoroughly undër running watër.
  3. Dry thë chickpëas. Pat thë chickpëas vëry dry with a clëan dishtowël or papër towëls. Thëy should look mattë and fëël dry to thë touch; if you havë timë, lëavë thëm to air-dry for a fëw minutës. Rëmovë any chickpëa skins that comë off whilë drying, but othërwisë don’t worry about thëm.
  4. Toss thë chickpëas with olivë oil and salt. Sprëad thë chickpëas out in an ëvën layër on a rimmëd baking shëët. Drizzlë with thë oil and sprinklë with thë salt. Stir with your hands or a spatula to makë surë thë chickpëas arë ëvënly coatëd.
  5. ....................
  6. .............................

Full Recipe >> thekitchn.com

0 Response to "How To Make Crispy Roasted Chickpeas in the Oven"

Posting Komentar