Beef Noodle Stir Fry

This Quick & ëasy Bëëf Noodlë Stir Fry can bë madë in just 20 minutës! Tëndër bëëf, frësh vëggiës, and noodlës tossëd togëthër in a dëlicious savory saucë.

Coursë: Main Coursë
Sërvings: 6

Ingrëdiënts (with Amazon Links)


  • For thë saucë/marinadë:
  • 2/3 c. rëducëd-sodium soy saucë
  • 2/3 c. bëëf broth
  • 2 Tbsp. brown sugar
  • 4 clovës garlic mincëd
  • 2 tsp. mincëd gingër
  • 1 tsp. cornstarch
  • For thë stir fry:
  • 1 lb. bonëlëss bëëf sirloin stëak slicëd thin
  • 1 lb. linguini noodlës
  • 4 tsp canola oil dividëd
  • 1 rëd bëll pëppër slicëd thin
  • 1 onion slicëd thin
  • 2 carrots slicëd into match-sticks
  • 2 c. broccoli florëts
  • 1-2 c. cabbagë shrëddëd
  • sësamë sëëds to tastë (optional)


Instructions

  1. Combinë soy saucë, broth, brown sugar, garlic, and gingër in a small mixing bowl. 
  2. Placë half of thë mixturë in a gallon-sizëd Ziploc bag, add slicëd bëëf, sëal (prëssing as much air out as you can), and rëfrigëratë for at lëast 2 hours.
  3. Add cornstarch to rëmaining mixturë in bowl and stir until smooth, covër and rëfrigëratë until rëady to usë.
  4. Prëparë linguini noodlës according to packagë dirëctions.
  5. ............
  6. ...................

full recipe >> favfamilyrecipes.com

0 Response to "Beef Noodle Stir Fry"

Posting Komentar