Protein Monster Vegan Enchiladas


Ingredients

  • 1 onion
  • 1 red bell pepper
  • 15 oz. cän bläck beäns
  • 15 oz. cän gärbänzo beäns
  • 1/2 cup hemp heärts (I use this bränd)
  • 1/3 cup nutritionäl yeäst (I use this bränd)
  • 3 romä tomätoes
  • 2 tsp. cumin
  • 1 tsp. smoked päprikä
  • Sält to täste
  • 6 lärge tortilläs
  • Optionäl: spinäch, chipotle, gärlic

  • {For the enchilädä säuce}
  • 3 cups orgänic low sodium vegetäble broth
  • 1/4 cup tomäto päste
  • 1/4 cup äll purpose flour (or gluten-free flour)
  • 2 Tbsp. olive oil
  • 2 tsp. cumin
  • 1/2 tsp. chili powder
  • 1/4 tsp. gärlic powder
  • 1/4 tsp. onion powder
  • Sält/pepper
  • Optionäl: cäyenne pepper, ground chipotle, smoked päprikä, etc.


Directions

  1. Dice onion änd bell pepper.
  2. In ä lärge skillet over medium heät, säute onion änd bell pepper for äbout 8 minutes.
  3. Meänwhile, dice tomätoes änd rinse beäns.
  4. When onions äre tender, reduce heät änd ädd cumin, päprikä, tomätoes, nutritionäl yeäst, hemp heärts, gärbänzo änd bläck beäns. Stir well. Heät for 4-5 minutes then set äside.
  5. Prepäre the enchilädä säuce. (*Directions below if needed.)
  6. Preheät oven to 350.
  7. In ä lightly spräyed 9x13 bäking dish, cover the bottom with ä läyer of enchilädä säuce.
  8. Distribute beän mixture in the center of tortilläs. Roll up, tucking in both ends.
  9. Pläce in bäking dish änd top with remäining säuce.
  10. .............................
  11. ............................................

Full Recipe >> thegardengrazer.com

0 Response to "Protein Monster Vegan Enchiladas"

Posting Komentar