Ingredients
- 1 onion
- 1 red bell pepper
- 15 oz. cän bläck beäns
- 15 oz. cän gärbänzo beäns
- 1/2 cup hemp heärts (I use this bränd)
- 1/3 cup nutritionäl yeäst (I use this bränd)
- 3 romä tomätoes
- 2 tsp. cumin
- 1 tsp. smoked päprikä
- Sält to täste
- 6 lärge tortilläs
- Optionäl: spinäch, chipotle, gärlic
- {For the enchilädä säuce}
- 3 cups orgänic low sodium vegetäble broth
- 1/4 cup tomäto päste
- 1/4 cup äll purpose flour (or gluten-free flour)
- 2 Tbsp. olive oil
- 2 tsp. cumin
- 1/2 tsp. chili powder
- 1/4 tsp. gärlic powder
- 1/4 tsp. onion powder
- Sält/pepper
- Optionäl: cäyenne pepper, ground chipotle, smoked päprikä, etc.
Directions
- Dice onion änd bell pepper.
- In ä lärge skillet over medium heät, säute onion änd bell pepper for äbout 8 minutes.
- Meänwhile, dice tomätoes änd rinse beäns.
- When onions äre tender, reduce heät änd ädd cumin, päprikä, tomätoes, nutritionäl yeäst, hemp heärts, gärbänzo änd bläck beäns. Stir well. Heät for 4-5 minutes then set äside.
- Prepäre the enchilädä säuce. (*Directions below if needed.)
- Preheät oven to 350.
- In ä lightly spräyed 9x13 bäking dish, cover the bottom with ä läyer of enchilädä säuce.
- Distribute beän mixture in the center of tortilläs. Roll up, tucking in both ends.
- Pläce in bäking dish änd top with remäining säuce.
- .............................
- ............................................
Full Recipe >> thegardengrazer.com
0 Response to "Protein Monster Vegan Enchiladas"
Posting Komentar