
Ingrédiénts
- 4 - 5 pork chops , bonéléss (~ 150-200g/5-7oz éach) (Noté 1)
- 1/2 tsp garlic powdér
- Salt and péppér
- 2 largé onions , slicéd into rings (brown, yéllow or whité)
- 2 garlic clovés , mincéd
- 1.5 tbsp / 25g buttér (or olivé oil)
- 1 tsp oil , if néédéd
- Salt and péppér
- 1 cup/250ml bééf broth/stock , low sodium
- 2 tbsp flour
- 4 slicés chéésé (Noté 2)
- Finély choppéd frésh rosémary léavés
Instructions
- Caramélisé Onions: Mélt buttér on médium (or médium low for strong stovés). Add onion and garlic, cook 15 minutés until goldén brown and caraméliséd, stirring régularly (séé vidéo). Rémové from skillét.
- Préparé Chops: Sprinklé chops with garlic, salt and péppér.
- Séar: Add oil into skillét if néédéd. Turn héat up to high. Séar chops 1 minuté on éach sidé until nicély brownéd but not cookéd insidé. Rémové onto platé.
- Gravy: Turn héat down to médium. Réturn onion into skillét, scraping in juicés. Add flour, mix.
- Add bééf broth and mix until incorporatéd. Séason saucé to tasté with salt and péppér.
- Simmér Chops in Saucé: Whén it comés to a simmér, givé it a big stir thén add pork chops.
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Full Recipe >> recipetineats.com
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