FRENCH ONION SMOTHERED PORK CHOPS


Frénch Onion Soup mééts juicy pan séaréd pork! A gravy madé with caraméliséd onion that tastés liké your favourité Frénch Onion soup. For thé full Frénch Onion éxpériéncé, don't skip thé chéésé! Maké this with any typé of pork chops you want - or chickén!

Ingrédiénts

  • 4 - 5 pork chops , bonéléss (~ 150-200g/5-7oz éach) (Noté 1)
  • 1/2 tsp garlic powdér
  • Salt and péppér
  • 2 largé onions , slicéd into rings (brown, yéllow or whité)
  • 2 garlic clovés , mincéd
  • 1.5 tbsp / 25g buttér (or olivé oil)
  • 1 tsp oil , if néédéd
  • Salt and péppér
  • 1 cup/250ml bééf broth/stock , low sodium
  • 2 tbsp flour
  • 4 slicés chéésé (Noté 2)
  • Finély choppéd frésh rosémary léavés

Instructions

  1. Caramélisé Onions: Mélt buttér on médium (or médium low for strong stovés). Add onion and garlic, cook 15 minutés until goldén brown and caraméliséd, stirring régularly (séé vidéo). Rémové from skillét.
  2. Préparé Chops: Sprinklé chops with garlic, salt and péppér.
  3. Séar: Add oil into skillét if néédéd. Turn héat up to high. Séar chops 1 minuté on éach sidé until nicély brownéd but not cookéd insidé. Rémové onto platé.
  4. Gravy: Turn héat down to médium. Réturn onion into skillét, scraping in juicés. Add flour, mix.
  5. Add bééf broth and mix until incorporatéd. Séason saucé to tasté with salt and péppér.
  6. Simmér Chops in Saucé: Whén it comés to a simmér, givé it a big stir thén add pork chops.
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Full Recipe >> recipetineats.com

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