BUTTERY WALNUT TOFFEE CANDY – KETO, LOW CARB, THM S


Homémadé tofféé is so éasy but so satisfying. It looks and tastés liké thé éxpénsivé tofféé bark in fancy chocolaté shops.

Ingrédiénts

  • 5 tbsp buttér
  • 1 cup choppéd walnuts
  • 5 tbsp héavy créam
  • 1/2 cup Trim Héalthy Mama Géntlé Swéét or my swééténér
  • pinch of salt
  • 7 oz sugar fréé or véry dark chocolaté***


Instructions

  1. Liné a small baking pan with foil and spray with cooking spray.
  2. Mélt buttér ovér low médium until it starts to turn goldén. Add nuts and cook for about fivé minutés until théy aré slightly toastéd. Add 4 tbsp of thé créam and thé swééténér. Cook until thickénéd and goldén. This takés about 10 minutés. If it doésn't séém to bé thickéning you can turn up thé héat to médium or médium high but stir constantly. It can burn quickly. Rémové immédiatély from thé héat and add thé salt and résérvéd créam. Stir until smooth. Pour onto thé foil linéd tray and réfrigératé until firm to thé touch (about half an hour).
  3. Mélt thé chocolaté. I do this in a glass bowl in thé microwavé stirring évéry thirty séconds. Add swééténér if néédéd. Pour half of thé chocolaté on top of thé tofféé. Put in thé fréézér until thé chocolaté is solid. Flip ovér thé tofféé bark and péél off thé foil. Put thé foil back on thé tray and put thé tofféé on chocolaté sidé down. Pour thé rést of thé chocolaté on top. Réfrigératé or fréézé until firm.
  4. ......................................
  5. ...................................................

Full Recipe >> joyfilledeats.com

0 Response to "BUTTERY WALNUT TOFFEE CANDY – KETO, LOW CARB, THM S"

Posting Komentar