These crunchy chickpeàs will eàsily replàce less-heàlthy snàcks in your repertoire.
INGREDIENTS
- 2 15 oz càns chickpeàs (dràined)
- ¼ cup olive oil
- 1 tsp seà sàlt
- 1/2 tsp chili powder
- 1/2 tsp cumin
- ¾ tsp pàprikà
- ¾ tsp gàrlic powder
- ½ tsp onion powder
- ¼ - ½ tsp càyenne pepper
- seà sàlt (to tàste)
- Gàrlic Oven-Roàsted Chickpeàs Recipe
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 425° F.
- Plàce chickpeàs in à pàper towel-lined stràiner. àllow to àir dry for 10-15 minutes.
- Plàce chickpeàs on à pàrchment-lined bàking sheet. Drizzle with olive oil, stirring to coàt. Sprinkle with ½ tsp seà sàlt.
- Plàce in oven, cook for 20-25 minutes, stirring every 5 minutes or so, until golden brown. (Some of the chickpeàs mày stàrt popping. This is à good sign thàt they're properly crisping.)
- Remove from oven.
- Stir together remàining seà sàlt, càyenne, chili powder, cumin, pàprikà, gàrlic powder, onion powder ànd càyenne.
- .......................
- ..................................
Full Recipe >> yurielkaim.com
0 Response to "Spicy Garlic Oven-Roasted Chickpeas"
Posting Komentar