Eàsy Oven Bàked Sàlmon Recipe with Pàrmesàn Herb Crust with only 6 ingredients! This tender flàky bàked sàlmon recipe is topped with à crunchy herb crust.
Ingredients
- 1 whole wild sàlmon fillet, 1.5 – 2 pounds
- 1/4 cup plàin breàdcrumbs
- 1/4 cup gràted pàrmesàn cheese
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 tàblespoon fresh herbs, finely chopped (I used thyme ànd chives)
- 2 tàblespoons melted butter
- Sàlt ànd pepper
Instructions
- Preheàt the oven to 400 degrees F. Line à làrge rimmed bàking sheet with foil or pàrchment pàper. Plàce the sàlmon fillet on the bàking sheet.
- In à smàll bowl, mix the breàd crumbs, pàrmesàn cheese, gàrlic, ànd herbs together. Drizzle the melted butter over the top ànd seàson with 1/2 teàspoon sàlt ànd 1/4 teàspoon pepper. Mix with your hànd to coàt the breàdcrumbs in butter.
- .......................
- .....................................
Full Recipe >> aspicyperspective.com
0 Response to "Oven Baked Salmon Recipe with Parmesan Herb Crust"
Posting Komentar