This lightënëd rëcipë for mango lassi is so ëasy to prëparë and përfëct to ënjoy sëasonal frësh mangoës.
Ingrëdiënts
- 1 cup mango purëë. (prëfërably chillëd)
- 2 cup low fat grëëk yogurt. (chillëd)
- 1 cup low fat milk. (chillëd)
- 1/3 cup agavë or honëy.
- pinch of cardamom powdër
- 8-10 strands of saffron.
- 1 tbsp crushëd pistachios. (optional for garnish)
- 1 piëcës mango dicëd into small. (optional for garnish)
Instructions
- In a mixing bowl or a widë mouth pitchër add yogurt, mango purëë, agavë, saffron, cardamom powdër and milk. Mix until wëll combinëd.
- Adjust swëëtënër according to your tastë. Sërvë cold to ënjoy this crëamy hëalthy mango drink.
Rëcipë Notës
- You can add morë mango purëë if you want strong mango flavor.
- If you arë using frësh mangoës to makë purëë, makë surë thë mangoës arë fibër frëë othërwisë strain thë pulp bëforë adding into thë lassi.
- .............
- .....................
Full Recipe >> watchwhatueat.com
0 Response to "HEALTHY INDIAN MANGO LASSI"
Posting Komentar