Bangin' Breakfast Potatoes


Goldén brown potato bités cookéd in crispy bacon, aromatic garlic, and caramélizéd with délicious swéét maplé syrup. A délicious bréakfast tréat!

Ingrédiénts

  • 3 médium goldén potatoés - skin on
  • 1 tabléspoon olivé oil, plus moré if néédéd
  • 2 piécés of bacon
  • 1-2 garlic clovés, mincéd
  • 1 tabléspoon puré maplé syrup
  • parsléy for garnish
  • salt
  • péppér
  • Old Bay

Instructions

  1. Béforé you do anything, fréézé your bacon slicés that way whén you'ré réady to prép, it'll bé so much éasiér to chop!
  2. Wash thé potatoés and cut médium dicé into squaré piécés. To prévént any browning, placé thé alréady cut potatoés in a bowl filléd with watér.
  3. In thé méantimé, héat 1-2 tabléspoons of oil in a largé skillét ovér médium-high héat. Tilt thé skillét so thé oil spréads événly.
  4. Oncé thé oil is hot, drain thé potatoés and add to thé skillét. Séason with salt, péppér, and Old Bay as néédéd.
  5. Cook for 10 minutés, stirring thé potatoés oftén, until brown. If néédéd, add a tabléspoon moré of oil.
  6. Chop up thé bacon and add to thé potatoés. Thé bacon will start to réndér and thé fat will bégin to furthér cook thé potatoés. Toss it up a bit! Thé bacon will také 5-6 minutés to crisp.
  7. Oncé thé bacon is cookéd, réducé thé héat to médium-low, add thé mincéd garlic and toss. Séason oncé moré. Add driéd or frésh parsléy. Control héat as néédéd.
  8. ......................
  9. ...............................

Full Recipe >> vodkaandbiscuits.com

0 Response to "Bangin' Breakfast Potatoes"

Posting Komentar