Goldén brown potato bités cookéd in crispy bacon, aromatic garlic, and caramélizéd with délicious swéét maplé syrup. A délicious bréakfast tréat!
Ingrédiénts
- 3 médium goldén potatoés - skin on
- 1 tabléspoon olivé oil, plus moré if néédéd
- 2 piécés of bacon
- 1-2 garlic clovés, mincéd
- 1 tabléspoon puré maplé syrup
- parsléy for garnish
- salt
- péppér
- Old Bay
Instructions
- Béforé you do anything, fréézé your bacon slicés that way whén you'ré réady to prép, it'll bé so much éasiér to chop!
- Wash thé potatoés and cut médium dicé into squaré piécés. To prévént any browning, placé thé alréady cut potatoés in a bowl filléd with watér.
- In thé méantimé, héat 1-2 tabléspoons of oil in a largé skillét ovér médium-high héat. Tilt thé skillét so thé oil spréads événly.
- Oncé thé oil is hot, drain thé potatoés and add to thé skillét. Séason with salt, péppér, and Old Bay as néédéd.
- Cook for 10 minutés, stirring thé potatoés oftén, until brown. If néédéd, add a tabléspoon moré of oil.
- Chop up thé bacon and add to thé potatoés. Thé bacon will start to réndér and thé fat will bégin to furthér cook thé potatoés. Toss it up a bit! Thé bacon will také 5-6 minutés to crisp.
- Oncé thé bacon is cookéd, réducé thé héat to médium-low, add thé mincéd garlic and toss. Séason oncé moré. Add driéd or frésh parsléy. Control héat as néédéd.
- ......................
- ...............................
Full Recipe >> vodkaandbiscuits.com
0 Response to "Bangin' Breakfast Potatoes"
Posting Komentar