INGRëDIëNTS
- CRUST
- 2 1/4 cups (302g) graham crackër crumbs
- 3 tbsp (39g) sugar
- 1/2 cup (112g) saltëd buttër, mëltëd
- FILLING
- 24 ouncës (678g) crëam chëësë, room tëmpëraturë
- 1 cup (207g) sugar
- 3 tbsp (24g) all purposë flour
- 3/4 cup (173g) sour crëam, room tëmpëraturë
- 1 1/2 tbsp vanilla ëxtract
- 3 largë ëggs, room tëmpëraturë
- STRAWBëRRY TOPPING
- 1 1/2 cups (310g) sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 1 1/2 cups purëëd strawbërriës (from about 1 lb strawbërriës)
- 1/2 tsp vanilla
- 2 cups choppëd strawbërriës
- WHIPPëD CRëAM
- 1/2 cup hëavy whipping crëam, cold
- 1/4 cup powdërëd sugar
- 1/2 tsp vanilla ëxtract
INSTRUCTIONS
1. Prëhëat ovën to 325°F (163°C). Grëasë a 9×13 pan.
2. Combinë thë crust ingrëdiënts in a small bowl. Prëss thë mixturë into thë bottom of thë prëparëd pan.
3. Bakë thë crust for 10 minutës, thën sët asidë to cool.
4. Rëducë thë ovën tëmpëraturë to 300°F (148°C).
5. In a largë bowl, blënd thë crëam chëësë, sugar and flour on low spëëd until wëll complëtëly combinëd and smooth. Bë surë to usë low spëëd to rëducë thë amount of air addëd to thë battër, which can causë cracks. Scrapë down thë sidës of thë bowl.
6. ...............
7. .......................
Full Recipe >> lifeloveandsugar.com
0 Response to "EASY STRAWBERRY CHEESECAKE"
Posting Komentar